دوره های پژوهشی وتخصصی بین المللی

1. مرکز تحقیقات جنگل آتلانتیک، منابع طبیعی کانادا، فردیریکتون، کانادا. خرداد تا اسفندماه 1397 (بهبود کیفیت تولید گیاهان خزانه ای).
  2. دانشکده کشاورزی، دانشگاه کوردوبا، اسپانیا، تابستان 1396 (اثر خشکسالی، تغییر اقلیم و تنش های محیطی بر درختان)
  3. گروه گیاهشناسی، دانشگاه بریتیش کلمبیا، کانادا، تابستان 1396 (مطالعه جذب عناصر غذایی در گیاهان)
  4. مرکز تحقیقات چمن کارستن، دانشگاه آریزونا، آمریکا، تابستان 1392 (مطالعه چمن های مقاوم به خشکی و شوری)
  5. گروه علوم باغبانی، دانشگاه مسی، نیوزیلند، بهار و تابستان 1387 (تولیدات گلخانه ای)
  6. گروه علوم باغبانی، دانشگاه کوردوبا، اسپانیا، بهار و تابستان 1386 (مطالعه درختان در حال زوال و راهکارهای کنترل زوال درختان- دوره آموزشی تولیدات گلخانه ای در آلمریا اسپانیا)
  7. گروه تغذیه گیاه و گروه علوم باغبانی و فضای سبز دانشگاه جه جیانگ، چین، پاییز 1384- تابستان 1385 (تولیدات گلخانه ای گل های شاخه بریده).
  8. ورزشگاه های فوتبال جام جهانی 2002 ژاپن-کره جنوبی، اوساکا، ژاپن. 1386. (کارگاه اختصاصی نگهداری و مدیریت زمین های چمن ورزشی با حمایت کمیته ملی المپیک ایران و ژاپن).